YACCO

Vrhunska ulja i maziva natjecateljskog, moto i “svakodnevnog” programa dostupna su Vam za sve vrste vozila i najzahtjevnije uvjete rada… YACCO je francuska kompanija utemeljena 1919 godine, a njeno slavno ime od samog početka simbolizira vrhunsku kvalitetu dostignutu kombinacijom sportskog, tehničkog i istraživačkog razvoja. Osnivač kompanije, Jean Dintilhac, poznat je kao pionir u stabiliziranju ugljikovodika dodavanjem antioksidansa, čime je YACCO utemeljio put stvaranju modernih maziva.

Pravilo kompanije po kojem se svi proizvodi proizvode i pune u Francuskoj jamči ujednačenu kvalitetu robe na bilo kojem prodajnom mjestu u svijetu.

Svi YACCO proizvodi se proizvode izričito na zahtjev čime je osiguran plasman robe s najsvježijim datumom. Napomenimo i da YACCO u proizvodnji NE pribjegava upotrebi recikliranih motornih ulja. Kao imatelj certifikata “ISO 9001”, YACCO potpuno zadovoljava najstrože zahtjeve auto i moto industrije, kao i zahtjeve institucija ( posljednji ACEA/API certifikati kao i OEM odobrenja – VW Grupa, Mercedes-Benz, Porsche, BMW, Renault, Peugeot, Citroen, Opel… ).

Prilikom istraživanja, razvoja i proizvodnje poseban naglasak je usmjeren na povećanu ekološku prihvatljivost proizvoda.

YACCO ASORTIMAN PROIZVODA

Pregledajte kompletan asortiman Yacco proizvoda pritiskom na niže navedeni link